Foci

2015.05.03. 18:40

NB III: Döntetlen a REAC ellen

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 25. fordulójának, Közép–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata a Rákospalotai EAC gárdáját látta vendégül vasárnap este.

Krebsz András

Videoton FC II – Rákospalotai EAC 2-2 (2-1)

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Tuczai Miklós.

Videoton II: Gyánó – Cseszneki, Dobsa, Bognár(Paudits 78.), Király – Kiprich, Kocsis – Géresi, Ács(Vallejos 64.), Barcsay(Vincze 90.) – Havasi. Vezetőedző: Bíró Imre.

REAC: Changeliya – Szlezák(Borsos 46.), Labát, Kollár, Balázs – Lászka – Perendic(Fézler 66.), Nagy I., Kiss T., Pálmai(Lucz 83.) – Csiszár. Vezetőedző: Dzurják József.

Nem indult jól a találkozó a piros-kék számára, a 12. percben első helyzetét gólra váltotta a vendég együttes. Nagy Imre dobta ki a labdát balra, majd Csiszár beadására ugyanő érkezett középen, kíséret nélkül, Gyánó is megkésve észlelte a bajt, a középpályás az ötösről helyezett a kapuba, 0-1! Összekapták magukat a fehérváriak, nem sokkal ezután Géresi Krisztián szép csel után, hét méterről lőtte ki a hosszú sarkot, 1-1! Átvették a kezdeményezést a hazaiak, a lefújás előtt Havasi Dániel fordult le emberéről az ötös sarkánál, majd a hosszú alsóba lőtt, 2-1!

A második félidő hatalmas Gyánó bravúrral kezdődött, Csiszár bántóan üresen fejelhetett kapura. A 74. percben sikerült egyenlíteniük a pestieknek, egy szöglet utáni kavarodásnál Kiss Tamás lövése haladt át – a játékvezető szerint – a gólvonalon, 2-2! Ezt követően előbb Valleyos, majd szabadrúgásból Géresi tornáztatta meg a REAC hálóőrét, de egyikük sem járt sikerrel. A 87. percben Kiprich szólt oda a játékvezetőnek, így megfogyatkoztak az addigra már vezetőedző nélkül játszó hazaiak. A hosszabbítás utolsó pillanataiban Kiss Tamás hagyta ki a meccslabdát, vagy ha úgy tetszik, Gyánó mentette meg a vereségtől a székesfehérvári csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!