Foci

2014.09.10. 12:15

U17: a Videoton FC elsöprő győzelmet aratott

Az U17-es korosztály kiemelt bajnokságában a Videoton FC elsöprő győzelmet aratott, a PAFC kikapott.

Ferencz Balázs

A 4. forduló eredményei:

FTC -Kaposvár 4-0; MTK - PMFC-Matias 5-1; Illés Akadémia - -DVSC-DLA 4-3; UTE - DVTK 0-1; Vasas Kubala A. - Vác VLSE 2-1.

Videoton FC - Dunaújváros PASE 5-0 (1-0)

Videoton: Sándor B.- Fiáth (Bokor), Dobsa L., Andróczi, Hegedüs (Paál) Szabó R.(Csongrádi M.), Báles, Szekeres (Oláh), Szántó B. Pápai (Balázsik), Kovács S.. Vezetőedző: Vajda Gusztáv.

DPASE: Tóth M. Csala, Demeter, Polácsek, Takács Sz.- Balogh Á.(Bakos), Dobos, Kemerle (Kovács R.), Hompót Vajda, Hercsik (Tompos). Vezetőedző: Szellák Sándor.

Gól: Andróczi (26., 76.), Kovács S. (59.), Pápai (65.), Szántó B. (79.).

Hasonló jelenetekre lenne szükség szombaton is az U17-től

A rangadóból sima győzelem lett - vélekedett Vajda Gusztáv, a Videoton trénere. - Végig domináltuk ugyan az első félidőt, nagyon akartak a srácok, de sok helyzetet hagytak ki. Fordulás után a valós tudását mutatta a csapat, és lehetett volna akár nagyobb arányú is a győzelem. Ez a diadal bebizonyította, hogy merészebb céljai is lehetnek az együttesnek. Ez a siker a csapatmunka diadala volt, de ki kell emelni a támadószekciót, melyben Andróczi remekelt.

Honvéd FC - Puskás Akadémia FC 2-0 (2-0)

Honvéd FC: Vajda D.- Rádi, Nemes (Falusy), Bence, Gergényi Bodrogi, Hegedűs (Ábért), Soós (Király), Bíró Vajda R. (Kovács N.), Tömösvári (Kundrák). Vezetőedző: Farkas Tibor.

Puskás AFC: Balogh P. Keszi (Faragó D.), Molnár A., Tóth B., Rétyi Radó (Komódi), Végh, Keményffy, Bévárdi Zsigmond, Kamarás. Vezetőedző: Vincze Gábor.

Gól: Vajda R.(4.), Bíró(8.).

Az 5. forduló programja:

2014.09.13. Szombat, 10.00: Puskás AFC -MTK; 10.30: Dunaújváros PASE- Honvéd; 12.00: DVTK -Videoton FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!