Foci

2012.09.09. 10:08

Vastapsot érő futball: a Videoton 2-0-ra verte a Pápát

Székesfehérvár – Hetven percen keresztül emberhátrányban futballozva is könnyedén verte a Pápát a Videoton labdarúgócsapata a Ligakupa második fordulójában a Sóstói Stadionban.

Bobory Balázs

Ha összegezni akarjuk a szombati Ligakupa-összecsapást, akkor azt mondhatjuk, a legjobb összeállításában szereplő Videoton nagyszerű, közönségszórakoztató fuballal 2- 0-ra nyert a Pápa ellen. Érdemes azonban néhány részletet feleleveníteni, hiszen bőven akadtak olyan momentumok, amelyekből építkezhet a csapat a későbbiekben. No nem Brachi esetére gondolunk, aki a 20. percben egy játékvezetői tévedést annyira a szívére vett, hogy lefejelte az ellenfél balhátvédjét, Présingert, és persze egyből piros lapot kapott. Ilyen fegyelmezetlenséget profi futballista nem követhet el, bármilyen sérelem is éri a pályán.



Az azonban mindenképpen örvendetes, hogy a Vidi mindvégig uralta a mérkőzést, a kiállítás után is. A kaput védő Tujvel szabadságot is kaphattott volna erre a hétvégére, annyira nem volt védenivalója. A védelem remekül tette a dolgát, a szélső védők jól léptek fel az akciókhoz. A középpályán az első gól szerzője, Renato Neto nagyszerűen játszott, de nála is jobb volt Sándor György, aki két gólpasszt is adott. Nikolics Nemanja szerezte a második gólt, ez lett a vége, 2-0. Hasznosan töltötte a válogatott meccsei miatti szünetet a Vidi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!