Foci

2012.05.21. 15:55

A nyéki csatár három gólt rúgott a masszív Kislángnak

Velence - A Road Masters megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Kápolnásnyék megállította a tavasszal menetelő Kislángot és Szalai Pál három góljával nyert.

Bobory Balázs

 



Ez a mérkőzés bizony  Szalai Pálról szólt...
A kápolnásnyékiek villámléptű csatára egyértelműen csapata elsőszámú gólfelelősévé nőtte ki magát a tavaszra és nagyszerű formában, agilisan, eredményesen játszik, most három gólt lőtt.
Ennek most a Kisláng látta a kárát, pedig az összecsapás előtt inkább azt gondoltuk volna, hogy Zimmerman Tamás együttese az esélyesebb, hiszen a téli szünet után nyolcszor nyert, egyszer döntetlenezett és csak egyszer kapott ki a csapat, ám most nem tudta felvenni a versenyt az első félidőben jobban harapó nyékiekkel.
A fordulás után már egyértelműen a hazaiaknak kedvezett a Kisláng nyíltabb játéka és a Szalai vezérelte kontrák állandó veszélyt jelentettek. A vendégek kétgólos hátrányban Simon révén szépítettek, és hiába tettek meg mindent az egyenlítésért, Szalai a 91. percben eldöntötte a csatát.
Hiába, ez a szombat délután egyértelműen róla szólt... 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!