Foci

2011.11.26. 15:01

Feltették a pontot az i-re

Az őszi utolsó, a 15. fordulót rendezték a Ness Hungary NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában, ahol a Videoton-Puskás Akadémia a Kozármislenyt fogadta, s teljesen megérdemelten győzött 1-0-ra.

Matók János

Érdekes és izgalmas mérkőzésre volt kilátás Felcsúton, hiszen a tabellán 3. helyen álló Kozármislenyt látta vendégül a Videoton-Puskás Akadémia csapata, amely az utolsó forduló előtt a 10. helyet foglalta el. Ám adva volt az előzés lehetősége, amennyiben a hazaiak folytatják a legutóbbi hetekben mutatott eredményes játékukat. Ez még akkor is igaz volt, ha a gólvágó Máté sérülés, amíg az alapember Soós eltiltás miatt hiányzott Hartyáni Gábor vezetőedző csapatából. Amely Pajovics - Margitics, Papucsek, Apostolopoulos, Farkas N. (Jankovics) - Macsicza, Szolnoki - Nagy, Király, Baracskai (Elek) - Babos (Balog) összeállításban játszott a mérkőzésen. Ebből kitetszik, hogy Somodi kapus ismét a kispadra kényszerült, amíg az NB I-es Vidi keretéből a görög védő Apostolopoulos és Nagy Dani is a "kisvidiben" lépett pályára.

Az első negyedóra a vendégeké volt, majd kiegyenlítetté vált a játék, sőt, Baracskai lövésénél Sólyom kapus bravúrosan hárított. A második félidőt a Vidi nagy elánnal kezdte, Sólyom szinte repkedett a kapu előterében, előbb Király bombáját, majd Macsicza fejesét mentette ismét nagy bravúrral. Az 57. percben aztán vezetett a Vidi: Baracskai fejese után Apostolopoulos vágta a labdát a kapuba, 1-0. A vezetés után nem sokkal Macsicza előtt adódott újabb lehetőség, ami kimaradt. A meccs véghajrája a vendégeké volt, de a végeredmény már nem változott, a Vidi győzött, s feltette a pontot az i-re, az utolsó hét fordulóban mutatott teljesítményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!