Foci

2010.08.05. 12:15

Kés alá fekszik Kaká?

Bal térdének ízületi problémája miatt elképzelhető, hogy kés alá kell feküdnie Kakának, a Real Madrid labdarúgócsapatában szereplő brazil válogatott középpályásnak.

MTI

 A királyi klub csütörtöki bejelentése szerint a 28 éves futballista elhagyta a Madrid edzőtáborát és Belgiumba repült, ahol egy specialista vizsgálja majd meg.
Kakát az elmúlt szezonban is folyamatosan hátráltatták a sérülések, de a június 11-től július 11-ig megrendezett dél-afrikai világbajnokságon pályára lépett.
 "A játékostársai nagyon szeretik, s valóban remek labdarúgó, de ha nélkülöznünk kell egy darabig, akkor sem történik semmi különös - mondta José Mourinho, a Real portugál vezetőedzője. - Vannak még futballistáink a keretben, megoldjuk a pótlását."
Kaká a 2008/09-es szezon végén, az olasz AC Milantól szerződött a spanyol fővárosba 65 millió euróért. Az elmúlt idényben 25 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, s nyolc gólt szerzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!