Foci

2010.05.18. 08:57

A volt kapitány szerint a spanyolok akár foci vb-t is nyerhetnek

FMH - Luis Aragonés korábbi szövetségi kapitány a spanyol válogatottat képesnek tartja a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság megnyerésére. A sportember 2008-ban Európa-bajnoki címig vezette a gárdát.

MTI

"A spanyol csapat megtanult nyerni - idézte kedden a 71 éves szakembert a Marca című sportnapilap. - Ugyanolyan magabiztosan kell futballozniuk a játékosoknak, mint a két évvel ezelőtti Eb-n, de tudniuk kell, ha kifognak egy rossz napot, máris véget ér az álmodozás."
Aragonés hazája válogatottja mellett Brazíliát, Argentínát, Angliát, Németországot és Elefántcsonpartot tartja esélyesnek a vb-cím megszerzésére. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte: "Bombaerős csapata van, s ha játékosai a klubjaikban mutatott teljesítményt produkálják, nagyon nehéz lesz legyőzni."
A jelenleg Vicente del Bosque által irányított spanyolok a csoportkörben Svájccal, Chilével és Hondurasszal találkoznak a június 11-én kezdődő tornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!