Foci

2010.03.31. 12:51

Anglia rémálma bekövetkezett: Rooney lesérült

Wayne Rooney, a Manchester United angol válogatott futballistája uralta az angol újságokat szerda reggel, miután a 24 éves támadó bokasérülést szenvedett a Bayern München elleni keddi Bajnokok Ligája negyeddöntőben, amelyet 2-1-re a németek nyertek meg.

MTI

Legfeljebb egy hónapot kell kihagynia bokasérülése miatt Wayne Rooneynak, a Manchester United angol válogatott labdarúgójának, így a júniusban kezdődő dél-afrikai világbajnokságon előreláthatólag már szerepelhet.
"Imádkozzunk" - áll a Sun című napilap hátsó oldalán.
"Anglia rémálma bekövetkezett" - fogalmazott a The Times.
"Hamupipőke története óta nem volt ennyire fontos egy ember lába" - írta a Daily Mail.
A William Hill fogadóiroda azonnal megemelte az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelmére kínált nyereményszorzót, s hatszoros helyett hétszeres pénzt fizet.
"Ha csak egy pici esély is van arra, hogy Rooney nem játszhat a nyári, dél-afrikai vb-n, az mindenképpen befolyásolja a fogadók gondolkodását" - mondta Graham Sharpe, a William Hill szóvivője.
Az utóbbi hetekben rendkívül eredményes támadó - aki a keddi találkozón is gólt szerzett - az idei szezonban már 34 találatnál jár, s Fabio Capello, az angolok olasz szövetségi kapitánya a héten már beszélt arról, hogy Rooney szereplése az egyik legfontosabb tényező a csapat szempontjából.
Anglia a C csoportban az Egyesült Államokkal, Algériával és Szlovéniával csap össze a legjobb 16 közé kerülésért a júniusban rajtoló vb-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!