Foci

2009.11.12. 12:45

Vasárnap búcsúztatják Robert Enkét

FMH - A német labdarúgó-válogatott összes tagja és a teljes szakmai stáb - élén Joachim Löw szövetségi kapitánnyal - részt vesz a kedden elhunyt Robert Enke vasárnapi, hannoveri búcsúztatóján.

MTI

 

A helyi szövetség csütörtöki bejelentése szerint a küldöttség a szomorú esemény után közösen utazik tovább Düsseldorfba, ahol megkezdi a felkészülést a szerdai, Elefántcsontpart elleni, gelsenkircheni barátságos találkozóra. 
A nemzeti együttes kedden kezdte a közös munkát, a Hannover 96 válogatott kapusának tragédiája miatt azonban szerdán lemondta a szombatra tervezett, Chile elleni meccset, a  társukat gyászoló játékosok pedig hazautaztak.
A nyolcszoros válogatott, 32 éves Robert Enke évek óta súlyos depresszióban szenvedett és kedden öngyilkosságot követett el, egy vonat elé vetette magát. A történtek nem csak a német sportéletet, hanem az egész országot megrázták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!