Enying

2014.02.27. 15:07

Darts-bajnoság és fánksütő verseny

Enying – Kihirdetik a pályázatok eredményét, darts-bajnokságra invitálnak kicsit és nagyot, farsangi fánksütő versenyt rendeznek. A filmvetítés és beszélgetés témája Élet az élet után.

Prózaíró-, fotó- és rajzpályázatot hirdetett a Vas Gereben Művelődési Ház a Kultúrházak éjjel–nappal rendezvénysorozat jegyében. Az én kultúrházam elnevezéssel prózaíró- és fotópályázatot a közösségekben átélt és az alkotót ért meghatározó eseményekkel, valamint a generációk közötti találkozásokkal kapcsolatosan. Az én farsangom elnevezéssel rajzpályázatot óvodásoknak és általános iskolásoknak öt korosztályban.

Mindhárom pályázat eredményhirdetését pénteken 17 órakor tartják. A farsangi kézműves foglalkozások ezt megelőzően, 16.30 órakor kezdődnek. A darts-bajnokság és a társasjáték-parti 20 órakor startol, és egészen éjfélig tart. Az én farsangi fánkom elnevezéssel fánksütő versenyt is rendeznek, melyre az öt fánkot március 2-án, vasárnap 14 óráig kell leadni a művelődési házban. A zsűrizést követően azonnal eredményt hirdetnek. A programban azután 15.30 órától Élet az élet után címmel filmvetítés és beszélgetés következik R. Kárpáti Péter színésszel, rendezővel a halálközeli élményekről.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!