magas színvonalú képzés

2021.01.10. 14:46

Ingyenes online kurzusokat kínál felvételizőinek az SZTE

Ingyenesen hozzáférhetnek az egyik legnagyobb nemzetközi képzési portál, a Coursera online tananyagjaihoz azok a diákok, akik első helyen jelentkeznek a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) képzéseire – tájékoztatott a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága.

Forrás: Shutterstock

Az első helyen jelentkezők egy egyszerű regisztrációt követően négyezernél több magas színvonalú képzéshez férhetnek hozzá a legnagyobb és legnépszerűbb – több mint 70 milliós felhasználói létszámú – online oktatási portálon.

Hogy könnyebb legyen a kurzusok között választani, az SZTE egy általános, mindenkinek javasolt „csomagot”, illetve képzési területekhez tartozó ajánlókat állított össze. A legnépszerűbb tananyag, a világszerte hárommillió diákot vonzó, A tanulás tanulása magyar változata is elérhető itt, ami nagy segítség az érettségi vizsgákra való készülésben. A SZTE munkatársainak köszönhetően teljes egészében magyarul is elérhető kurzus közérthető módon szól a tanulás módszertanáról, gyakorlati tanácsokat ad többek között a halogatás elkerülésével és a vizsgákra való felkészüléssel kapcsolatban.

A világ több mint kétszáz vezető egyetemével és cégével együttműködő Courserán a kiválasztott szakterület legjobbjaitól lehet tanulni. A kurzusok elvégzését igazoló tanúsítványokat pedig a szegedi egyetemi tanulmányok megkezdésekor be is lehet számíttatni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!