Életmód

2014.09.11. 17:16

Test- és csapatépítés a vízen

Mire jó az aquafitness? Az aquafitness a megfelelő helyen formálja az alakot, erősít és ráncba szedi az izületeket. Bárki elkezdheti!

Káldor András

A legfontosabb mégis az, hogy egy órát az izmok túlerőltetése nélkül mozgunk a vízben állítják a szakértők. Korra, nemre való tekintet nélkül bárki művelheti, azok is élvezhetik a legegészségesebbnek tartott vízi sportot, akik nem tudnak úszni, regenerál, és formában tartja az alakot. A víz egyik fontos tulajdonsága, hogy a levegőhöz képest körülbelül nyolcszázszor nagyobb a sűrűsége. Ennek is köszönhető, hogy a vízben végzett mozgások sokkal hatékonyabbak, mint a szárazföldiek, miközben egyébként jóval kíméletesebbek is.

A szervezet ilyenkor szinte súlytalan, ezért a gerinc és a vállöv izmaiban létrejött állandó izomfeszülés jelentősen csökken, így a támasztó izomrendszer a víz hatására teljesen elernyedhet.

Program:

- aquafitness óra (mélyvizes vagy kisvizes, vagy mindkettő variálva) többféle eszközzel, amelyet a klub biztosít játékos feladatok, ügyességi vetélkedők vidám hangulatban

Időpont egyeztetéssel kortól és nemtől függetlenül mindenkit várnak. Úszástudás nem kell, sőt, itt az ideje ezt is kipróbálni, milyen amikor nem fekszenek a vízen, hanem futnak!

EDZÉS

P: 6.30, és 14.00, Csitáry G. Emil uszoda

V:- 9.00, Csitáry G. Emil uszoda

H:- 7.00 8.00, Csitáry G. Emil uszoda

K:- 18.00, és 19.00 kezdettel, Csitáry G. Emil uszoda

Cs:- 18.00, és 19.00, Csitáry G. Emil Uszoda.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!