Egyéb

2017.03.20. 13:26

Aesthetica Orvosi Központ - Ígéretek helyett eredmények! (x)

Az Aesthetica Orvosi Központ székesfehérvári részlege 2016 decemberében nyitotta meg kapuit a Várkörút 54 szám alatt, ezzel bővítve vidéken elérhető szolgáltatásaik körét.

A székesfehérvári Aesthetica hiánypótló szerepet tölt be az orvosi központok között, ugyanis nem csupán magánegészségügyi szakellátást, így bőrgyógyászatot, laborvizsgálatokat, nőgyógyászatot, sebészetet, de orvos-esztétikai kezeléseket (ajakfeltöltés, ráncfeltöltés), valamint alakformálást és végleges lézeres szőrtelenítést is kínál folyamatosan bővülő szolgáltatásai között.

Utóbbit mára már az egyik legkeresettebb szépészeti eljárásként tartják számon világszerte, így nem meglepő, hogy folyamatosan új fejlesztések látnak napvilágot. Székesfehérváron egyedüliként, az Aesthetica Orvosi Központban érhető el diódalézeres lézeres szőrtelenítés. A technológia sajátossága - az IPL eljárással ellentétben-, hogy a lézer energiája rendkívül magas hullámhosszon, célzottan jut, majd nyelődik el a szőrtüszőkben, véglegesen pusztítva el azokat; az eredmény pedig mindig sima és bársonyos bőr.

Az Aesthetica tapasztalt szakorvosokkal és kezelőnővérekkel, csúcsminőségű technológiával, professzionális felszereltséggel, biztonságos, nemzetközi szinten elismert hatóanyagokkal várja pácienseit. Azok a páciensek, akik az Aestheticát választják, biztosak lehetnek benne, hogy kellő szakértelemmel emberbarát kiszolgálással, empatikus hozzáállással találkozhatnak.

Bejelentkezés a www.aesthetica.hu weboldalon vagy a +36(40)374-606-os telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!