Újpesten is lesznek Vidisták

Székesfehérvár - Pénteken 19 órakor kezdődik az Újpest-Videoton FC NB I-es labdarúgó mérkőzés. Fehérváron már árusítják a belépőket, a szurkolók vonattal utaznak el.

Matók János

A pénteken 19 órakor kezdődő Újpest-Videoton FC NB I-es labdarúgó mérkőzésre Fehérváron is elkezdték a belépők árusítását. A Sóstói Stadion főpénztárában kedden, szerdán és  csütörtökön 15 és 18 óra között, amíg a Club 1941 szurkolói klubban (Budai u. 2.) szintén mától, valamint  szerdán és csütörtökön lehet megvásárolni a jegyeket. A Megyeri úton pénteken a vendégpénztár lesz nyitva. A Videoton FC ezúttal a szurkolók budapesti, rendőri biztosítás melletti  utazásában nyújt segítséget: a piros-kék szimpatizánsok pénteken (találkozó 13  órakor a Club 1941-nél, illetve 15.45-kor a pályaudvaron), a  várhatóan a 16.08-kor induló vonattal utaznak el a meccsre. A Keleti pályaudvartól 17.45-től ingyenes autóbuszok szállítják őket az újpesti stadionba, majd a mérkőzést követően,  21.15-től  indulnak a járatok a Déli pályaudvarra, ahonnan a szurkolók a 22.38-kor induló vonattal utazhatnak vissza Székesfehérvárra. 
Ami a Magyar Kupát illeti: november 11-én, szerdán lenne a Vidi-Újpest mérkőzés, aminek várhatóan az elhalasztását kéri a két klub, hiszen a hétvégi  magyar-olasz olimpiai selejtezőn, és a belga -magyar barátságos mérkőzésen is több játékossal érdekeltek a felek. Az viszont már biztos, hogy a Vidi-Győr bajnoki mérkőzést november 21-én, 15 órától rendezik a Sóstói Stadionban.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!