Továbbra is az Alba áll az élen

Székesfehérvár - Korán, már pénteken megkezdődött a férfi kosárlabda-bajnokság 9. fordulójának küzdelme. Akkor két mérkőzést is lejátszottak, az egyik meccset épp az Alba teljesítette.

Silye Sándor

Mint ismert, az Albacomp Fehérvár a Nyíregyháza otthonában jó védekezéssel és hajrával 71-63-ra győzött. A pénteki másik csatában a Szeged az újonc Jászberényt, 106-74-re verte. Szombaton voltak várt és kevésbé várt eredmények. Három összecsapás is a negyedik negyedben dőlt el az addig hátrányban lévők javára. Ilyen volt a Falco KC-Kecskemét csata (83-73), úgy látszik a vasiak igazi "hajrá" csapat lett. A Körmend is csak a végén és nehezen nyert Sopronban 78-70-re. A forduló meglepetését az jelentette, hogy az Albacomp Fehérvár jövő heti ellenfele, a Pécs legénysége a Mecsek-alján nagyszerű záró szakasszal 83-79-re győzött a Paks ellen. Papírforma eredmény született a Szolnok-ZTE (93-79) és a Kaposvár-Debrecen (88-69) meccseken
.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!