Tartós élelmiszert kaptak a gondoskodásban élő gyerekek

A COOP Segély Alapítvány ma délelőtt tartós élelmiszereket adományozott a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ gondoskodásában élő különleges ellátást igénylő gyermekei számára.

Kovalcsik Katalin

A központban    Gazdag  Sándor COOP vezérigazgató, Vadász Gusztáv az alapítvány kuratóriumának titkára adta át az ajándékot Deresné Tanárki Mária igazgató asszonynak. A gyermekvédelmi központ  lakásotthonaiban több mint nyolcszáz gyermeket látnak el, közülük 250 a különleges szükségletű,  valamilyen fogyatékkal élő,  tartósan beteg.    A COOP Segély Alapítvány már az árvízek, a vörösiszap katasztrófa idején is segített a bajba jutottakon. Az idén 20 millió forint értékben adományoznak élelmiszereket az országban állami gondoskodásban élő 6400 gyermek étkezésének kiegészítésére. Fejérben Martonvásáron, Velencén és Székesfehérváron élnek ezek az ellátottak, akiknek már el is szállították az adományokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!