Szüreti mulatság a tónál

Sukoró - A település lesz a házigazdája a harmadik tókörnyéki, kistérségi szüreti mulatságnak. Délután kettőkor kezdődik a szüreti fevonulás, majd a sportpályán a megnyitó.

zaol.hu

Szeptember 12-én  Gárdony, Nadap, Pákozd, Pázmánd, Velence, Vereb és Zichyújfalu lakóinak  részvételével megrendezik a harmadik tókörnyéki szüreti mulatságot. A felvonulás útvonala Gesztenyefa-Zsuzsi  büfésportpálya.
 A megnyitó 14.45-kor kezdődik a nagyszínpadon, ekkor adják le a szőlőiket  a gazdák.  Itt mutatják majd be a 2008-as évjáratú Polgármesterek borát is. A  települések együtteseinek bemutatkozása 15 órakor kezdődik,  a Szabad Színház előadásában  A bor legendáját láthatják a nézők 16.15-től.  A szőlőpréselés 17 órakor kezdődik, akkor megállapítják, mennyi az idei termés cukorfoka. A felvonulók királynőjét 18.15-kor választ-ják meg, majd folytatódik a falvak, városok együtteseinek műsora a színpadon. A főzőverseny, a madárijesztők  legszebbjének,  valamint a mustfok kihirdetésének ideje  18.45 lesz, ezután lovasbemutatót láthatnak az érdeklődők.
 A nap sztárvendége Zséda, a rendezvény fővédnöke Lévai Ferenc, örökös posztumusz fővédnöke Kiss László, kiemelt támogatója  Görgicze Zoltán.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!