Szakmai elismerés a Videotonnak

Székesfehérvár - Növelte megrendelési volumenét a Videotonnál az amerikai EATON-csoport, amely 2008 Elsőrangú Beszállítója elismerésében részesítette a Videoton Elektro-Plast tagvállalatát.

Miskei Anita

A Videoton Holding Zrt. legutóbbi eredményeit mutatja, hogy az MMI (Manufacturing Market Insider) legfrissebb világranglistája szerint a székesfehérvári vállalatcsoport a 25., míg az európai vállalatok között az 5. legjobb helyet foglalja el az Elektronikai Gyártás Szolgáltató cégek között.  A legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport, a Videoton a válság okozta nehézségek ellenére is tartja pozícióját az európai piacon.    A rangsor megjelenésével szinte egy időben érdemelte ki a csúcstechnológiát gyártó amerikai EATON-től a 2008 Elsőrangú Beszállítója címet a VT Elektro-Plast. A Videoton kaposvári leányvállalata európai cégként az elsők között részesült ebben az elismerésben, ami a világ 150 országában tevékenykedő EATON beszállítóinak csupán 5 ezrelékének sikerült.
Az elismeréssel párhuzamosan döntött úgy az Eaton, hogy a bolgár és a holland egységüket kiszolgáló kaposvári gyártás után az Eaton legfrissebb akvizíciója, a német Moeller cég is a Videoton  székesfehérvári elektronikai gyártást választotta beszállítójául.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!