Sikeres együttműködés kell!

Balatonfüred- Közös érdekünk a sikeres együttműködés - hangsúlyozta csütörtökön Győrffy István központi főszerkesztő a PLT médiatalálkozóján.

Fejér Megyei Hírlap

A Pannon Lapok Társasága (PLT) sajtótájékoztatóra hívta Fejér, Vas, Veszprém és Zala megye helyi televízióinak, rádióinak képviselőit a balatonfüredi Flamingó Hotelbe, ahonnan a Klára hajóval kifutva a Balatonon ismertettük négy megye öt napilapja most kezdődő és sokakat érintő akcióit.
A helyi sajtó megjelent képviselőit Gere Henriette, a PLT marketing vezetője köszöntötte, majd Győrffy István központi főszerkesztő ismertette lapjaink legutóbbi köszhasznú akciójának eredményeit, amelyeket részben a helyi médiumok közreműködésével értünk el. A Tegyünk rendet környezetünkben! akciónk során a négy megyében összesen 91 olvasói jelzésre 75 cikket írtunk, 14 hatósági eljárást kezdeményeztünk és 16 illegális szemétlerakót számoltunk fel. 

Győrffy István ismertette lapjaink közhasznú akcióit
Fotó: Penovác Károly

Július 2-án újabb akciót indítunk Tiszta levegőt! Tegyünk együtt a parlagfű ellen címmel. Veszprém megyében már 10 éve zajlik a Keressük a legkedveltebb nyaralóhelyet sorozatunk, amelyhez csatlakozik az idén saját akciójával Fejér, Vas és Zala megye napilapja, továbbá a Somogyi Hírlap is. A Balaton Fejlesztési Tanáccsal közösen szervezzük a rászorulók üdültetési programját, a korábban állami támogatást kapott vállalkozások bevonásával. Mindebben várjuk a helyi rádiók, televíziók segítő közreműködését is.
A sajtótájékoztatón Elekes András a Fejér Megyei és a Dunaújvárosi Hírlap, Barták Péter a Napló, Halmágyi Miklós a Vas Népe főszerkesztője, valamint Mihovics József, a Zalai Hírlap felelős szerkesztője ismertette a lapok aktuális saját akcióit, többek között az esküvői fotók versenyét, a helyi szépségversenyek szervezését, a gyermekmosoly-pályázatot és a falujáró sorozatot.
Végezetül Gere Henriette az online fejlesztésekről, Győrffy István a lapok tartalmi változásairól és a vasárnapi kiadások várható megújulásáról beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!