Schmitt Pál és felesége csütörtökön Fejér megyében tartózkodik

Schmitt Pál ma Fejér megyében folytatja januárban kezdett országjárását. A köztársasági elnök körútja negyedik állomásán Székesfehérvárra, Mórra és Bicskére látogat, útjára felesége, Schmittné Makray Katalin is elkíséri.

MTI

Az államfőt a megyeszékhelyen Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester, Dorkota Lajos kormánymegbízott  és Vargha Tamás (Fidesz-KDNP), a megyei közgyűlés elnöke fogadja. Schmitt Pál ezt követően részt vesz és beszédet mond a városi közgyűlésben, majd kitüntetéseket ad át.
A köztársasági elnök a nap folyamán több egészségügyi intézményt és egy patikát is felkeres, valamint rendhagyó osztályfőnöki órát is tart.
Schmitt Pál januárban kezdett és havonta folytatódó körútján valamennyi megyét fel kívánja keresni. A köztársasági elnök elsőként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tett látogatást, majd Veszprém és Jász-Nagykun-Szolnok megyébe utazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!