Nyári színház - musical, operettkoktél, zenés komédia a pelikán udvarban

Bor, mámor, szerelem és egy kis Almamánia - zenés produkciókkal várja idén a közönséget a fehérvári színház a Pelikán udvarban. A produkciók sora július 15-én kezdődik.

feol.hu

A székesfehérvári önkormányzat felkérésére idén első ízben, az Art Kulturális Egyesület és a Vörösmarty Színház közösen szervezi a programot. Quintus Konrád a Vörösmarty Színház igazgató-helyettese csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy milyen programokkal várják a nézőket a Pelikán udvarban.  

Az előadások sorát július 15-én az Anconai szerelmesek című zenés komédia nyitja meg, amelyet Bodrogi Gyula rendezésében láthatunk. 

Július 22-én az Álomlányok című produkciót láthatja a közönség,  Fehér Adrienn és Jónás Andrea szórakoztatja majd a közönséget. Olyan népszerű filmslágerekből hallhatunk részleteket, mint a Dreamgirls és Apácashow, de Mariah Carey, Aretha Franklin, Barbara Streisand és Whitney Houston legismertebb dalai is felcsendülnek.

Július 30-én Fénylő Hold címmel musical showt hallhat, láthat a közönség Vastag Csaba, Jónás Andrea, Fehér Adrienn és vendégeik előadásában . 

A szervezők gondoltak a gyerekekre is: július 19-én Almamánia címmel a népszerű Alma Együttes ad koncertet a nyári teátrumban.                                                                                        

Augusztus 4-án örökzöld dallamok feledtetik a bút,  Bor, mámor, szerelem címmel "kis esti operett koktéllal" ér véget a székesfehérvári nyári színház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!