Lázár Pál aláírt, Törökországban folytatja (frissítve)

Budapest - A török bajnokság egyik újoncánál, a Samsunspornál folytatja pályafutását Lázár Pál, a Videoton magyar válogatott labdarúgója. A játékos kedden délután írt alá 3 évre szóló szerződést.

MTI

A hírről több helyen is lehetett meg nem erősített információt találni. Többen török forrásokra hivatkozva jelezték, a 23 éves védőre hétfőn már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat várt, és a tárgyalások utolsó szakasza van hátra. A játékos szerdára ígért tájékoztatást. Egyes helyi  török  lapok ugyanakkor már konkrétumokkal is szolgáltak, volt olyan,  amely szerint a Samsunspor 600 ezer euróért (körülbelül 162 millió forint) veszi meg jobb hátvédet a székesfehérváriaktól. Lázárt jelenlegi szerződése 2013-ig kötötte a Videotonhoz, amellyel bajnoki címet nyert az elmúlt szezonban, így a Bajnokok Ligája selejtezőjében lehetett volna érdekelt csapatával.

Kedden délután azonban végleges döntés született: Lázár Pál három évre szóló szerződést kötött a Samsunsporral.

A török klub sajtótájékoztatón és hivatalos internetes oldalán jelentette be kedd délután a 23 éves futballista leigazolását.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!