Közlekedők figyelmébe!

FMH - A mai nap sem múlhat el forgalomkorlátozások nélkül, útfelújítások és lezárások lassítják az autósok előrejutását. Megmutatjuk,hol!

feol.hu

Az 1-es főúton Tatabányán az 52-es km-nél lévő körforgalmú csomópontban szegélyeket építenek, míg Almásfüzitő és Komárom, a 75–80 km között felújítják az útpályát, félpályás útlezárás mellett lehet közlekedni, jelzőőrök irányítják a forgalmat. Győrben a 122–128 km között átépítik a Kardán úti és a Kossuth Lajos úti csomópontot, útszűkületre kell számítani.

A 2-es főúton Dunakeszin a 20-as km-nél csomópontot építenek, félpályás útlezárás mellett jelzőőrök segítik a közlekedést.

A 4-es főúton Újfehértó közelében, a 255–257 km között útépítők dolgoznak, a fél útpályát lezárják. Nyírtura és az ajaki elágazás, a 286–313 km között az út menti területet kaszálják, lassan haladó munkagépet kell kikerülni. Az ajaki és a fényeslitkei elágazás, a 313–323 km között utat építenek, útszűkület lassítja az előrejutást, illetve a kisvárdai elágazás közelében két helyen is jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Az 5-ös főúton Szegeden a 165–170 km között közművet javítanak, sávlezárással kell számolni.

Az aktuális korlátozások térképéhez kattintson ide!

Forrás: Magyar Közút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!