Közlekedési információk a közutakról

FMH - Autóval indul útnak, és kíváncsi, merre lehet csütörtökön forgalomlassító akadály, útfelújítás? Innen megtudhatja.

feol.hu

Az 5-ös főút szegedi kivezető szakaszán (165–170 km) több helyen is közműjavítás okoz útszűkületet.
 
A 6-os főúton Érden a 19-es km-nél csomópont épül. Néhány hétig félpályás lezárás mellett halad el a forgalom.
 
Komáromban, felújítják a 13-as főutat. Az 1-es és a 2-es km között a közel 1 hónapig tartó munka során a teljes pályaszerkezetet kicserélik. Az éjjel-nappali félpályás lezárás mellett majd jelzőlámpa irányítja a forgalmat.
 
A 14-es főúton Győrben befejezéshez közeledik a Mosoni-Duna feletti Széchenyi híd felújítása. A pénteki átadásig hídon továbbra is elkerítenek egy sávot a forgalom elől.
 
A 84-es főúton Sümeg és Ukk között kátyúznak, szakaszosan lezárták a fél útpályát.
 
Pest megyében felújítják a Taksony - Bugyi összekötőutat. Július végéig napközben 9.00 és 17.00 óra között az utat lezárják, majd éjjel Taksony felé egyirányúsítják. Akkor Bugyi irányába az 51-es főútról a Kiskunlacházánál kell letérni.
 
A pünkösdi hétvégén megváltozik a kamiontilalom rendje. A 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépkocsik közlekedési tilalma szombaton 22.00 órától hétfőn 22.00 óráig érvényes.

(forrás: Magyar Közút)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!