Kozáry Ferenc az év színésze

Székesfehérvár - Lezárult a szavazás arról, hogy ki legyen az év színésze. Olvasóink úgy döntöttek, hogy tavalyi teljesítménye alapján Kozáry Ferenc kapja az Aranyalma-díjat.

Szabó Zoltán

Hetedik alkalommal kértük    lapunk olvasóit, hogy  szavazzanak arról, ki legyen  az év színésze,   a Vörösmarty Színház társulatából ki kapja meg a   Fejér Megyei Hírlap Aranyalma-díját.   December 22-én mutattuk be négy jelöltünket, azóta vártuk a voksokat   a lapunkban közölt szavazólapokon, illetve honlapunkon.  Hétfőn   éjfélkor lezártuk a szavazást.


Ezúttal is színészeket jelöltünk. Köztük Kozáry Ferencet, a   társulat egyik legsokoldalúbb tagját, aki    az évadban sok lehetőséget kapott, és  igazi  jutalomjátékot, főszerepet osztottak rá  az olasz Scarnacci-Tarabusi  szerzőpáros Kaviár és lencse című vígjátékában.   Jelöltük  Tóth Augusztát is,  aki az évad egyik  legjobban sikerült előadásában, a Portugálban nyújtott  kiemelkedő alakítást.  Töreky Zsuzsára  is vártuk a szavazatokat. Ő Az ügynök halálában és a Tribádok éjszakájában   nyújtott jó  teljesítményt.   A  negyedik jelölt Tűzkő Sándor volt,   akit   sok darabban foglalkoztattak,   és  egyetlen alakítása sem okozott csalódást.
A beérkezett szavazatok alapján Kozáry Ferenc  az év színésze, a voksok 57 százalékával. A második lett Tűzkő Sándor 38 százalékkal, a  harmadik Tóth Auguszta 4 százalékkal, a negyedik Töreky Zsuzsa  1 százalékkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!