Kétszer nyert a Hypo az Alcoa FKC ellen felkészülési meccsen

Székesfehérvár - Az Alcoa-FKC női NB I-es kézilabdacsapata pénteken kétszer is pályára lépett felkészülési mérkőzéseken a nyolcszoros BL-győztes Hypo NÖ együttese ellen.

Matók János

Mielőtt pályára léptek volna a csapatok, Sótonyi László vezetőedző ismertette a felkészülés eddigi menetét. Azt is elmondta, a délelőtti mérkőzésen látott jó megoldásokat fiatal tanítványaitól. Azt a  találkozót az osztrákok 34-26-ra nyerték, a mérkőzésnek az volt az érdekessége, hogy a Hypo francia válogatottja, Limal egymaga 16 gólt rámolt a fehérváriak kapujába. A hazaiaknál Bernataviciute és Vincze 7-7 góllal volt a legeredményesebb.
Délután a házigazdák 300 néző előtt Pastrovics   Azari 2, Bernataviciute 7 (4), Tilinger 2, Rádl 8, Zsigmond 1, Vincze 2, csere: Várkonyi, Németh N., Németh K. 1, Bízik 1, Kovács 1 összeállításban játszottak, míg a vendégek Sanko   Nascimento 5 (2), Gomes, Oliveira 6, Oh 7, Limal 10, Borges 4, csere: Blazek (kapus), Kisrner 3, Plach 1, Kuridza összetételű csapattal kezdtek, miközben a Dobrovits, Tájok bírókettős engedélyt adott a kezdésre.
Az eredmény: Alcoa-FKC-Hypo NÖ 25-36 (13-19).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!