Keresztféléves képzés - közeleg a határidő!

A 2010. évi keresztféléves képzésre jelentkezők 2010. január 4-ig pótolhatják azokat a dokumentumaikat, amelyeket felvételi kérelmük elküldésekor nem csatoltak a felsőoktatási felvételi jelentkezési lapjuk mellé.

feol.hu

Még 5 napjuk van az adat- és sorrendmódosításra, valamint hiányzó dokumentumaik beküldésére, feltöltésére azoknak, akik 2010. februárban induló képzésre jelentkeztek. A módosítási, hiánypótlási határidő 2010. január 1.  mivel a határidő munkaszüneti napra esik, ezért 2010. január 4-ig tehetik ezt meg a jelentkezők.

A 2010. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban jelentkezők 2010. január 4-ig pótolhatják azokat a dokumentumaikat (bizonyítványmásolatok, igazolások pl. a többletpontokról), amelyeket felvételi kérelmük elküldésekor nem csatoltak a felsőoktatási felvételi jelentkezési lapjuk mellé vagy nem töltöttek fel az e-felvételiben. Szintén eddig a határidőig van lehetőségük módosítani a jelentkezési sorrendjükön (ez csak egy alkalommal tehető meg), illetve személyes adataikon, elérhetőségeiken.

A módosítási kérelmek, valamint a hiányzó dokumentumok háromféleképpen juttathatók el: beküldhetők postai úton az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 postacímre, leadhatók személyesen az Educatio Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatán a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban (Budapest VIII., Reviczky u. 6., hétfőtől péntekig 8 és 16.30, szerdánként 8 és 18 óra között). Legegyszerűbb és leggyorsabb azonban elektronikusan: a www.felvi.hu/ honlapról elérhető e-felvételi keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!