Humorista a pult mögött (x)

Ismét szokatlan vendéglátásba csöppenhet az, akinek december 21-én Székesfehérváron, az Alba Plázában lévő T-Pont II-ben lesz dolga. Lovász László rádiós műsorvezető és Vörös Zsuzsa világbajnok öttusázónk után, ezúttal Nacsa Olivér humorista-parodista vállalkozott arra, hogy kávéval kínálja a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt az üzletben várakozókat.

feol.hu

A karácsonyi hangulatban feldíszített üzletbe néhány órára beköltöző humorista apró figyelmességgel is kedveskedik majd a sorukra váró ügyfeleknek, mint pl. segít csomagjaik elhelyezésében, eligazítja őket a sorszámhúzó automatánál, a helyszínen dedikált ünnepi üdvözlő kártyával is meglepi a sorban állókat, sőt, talán még ad hoc műsort is ad nekik.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez kávékínáló akciót. A tavaly már nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére azért került sor, mert az üzletek részéről örömmel látták, hogy egy ilyen apró figyelmesség is milyen nagy bizalmat és mennyi rokonszenvet ébreszt. Az idén 14 budapesti és 29 vidéki alkalommal, december 6-tól december 23-ig tartó országos akció alatt több mint 30 sztár várja arculatos kiszolgáló köpenybe bújva a T-Pont üzletekbe látogatókat. Ráadásul ebben az évben mindez kiegészül azzal, hogy a vállalat önkéntes akciót hirdetett kollégái körében, arra bíztatva munkatársait, hogy vegyenek le némi terhet a megnövekedett forgalomban a T-Pontokban dolgozó kollégáik válláról. Az önkéntes munkára közel 300 telekomos regisztrálta magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!