Herczog lehet a befutó

Székesfehérvár, Sárbogárd - Visszalép a párt elnökségébe való jelöltségtől Szabadkai Tamás, így kíván nagyobb esélyt biztosítani Herczog Editnek az MSZP elnökségében.

feol.hu

Ami eddig jelenidőnek számított, az már múlt idő: visszaléptem a jelöléstől - tájékoztatta pénteken délelőtt munkatársunkat Szabadkai Tamás (képünkön), az MSZP Fejér-megyei területi listán mandátumot kapott országgyűlési képviselője, a sárbogárdi önkormányzat képviselő-testületének tagja (a helyi gérmiumban ellenzékben lévő szocialista frakció vezetője). A képviselő kifejtette: Fejér megyének fontos, hogy mindenképpen legyen egy meghatározó szereplője a párt elnökségében, erre Herczog Edit, az Európai Parlament képviselője megfelelő személy. Herczog is, Szabadkai is alelnöke a párt megyei testületének, együtt dolgoznak, de most jó pozíció kell a megyének, véletlenül sem kívánja Szabadkai jelöltsége megtartásával Herczog esélyeit veszélyeztetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!