Forgalomkorlátozások az utakon

Fejér megye - Bicskén péntek este kezdődött a tíznapos Bicskei Napok rendezvénysorozat. A Kossuth téren ma 10-órától rendezik meg az utcai kosárlabda bajnokságot. Az 1-es főútról Bicskére behajtók számítsanak rendőri irányításra, esetenkénti torlódásra. Másutt is lesznek korlátozások a megyében.

feol.hu

Az 5-ös főúton, Szegeden, az Izabella hídon /167-168 km között/ ma reggel 7-től vasárnap este 6-ig felmarják és újraaszfaltozzák mind a négy sávot. A munkák ideje alatt egy sávot biztosítanak a forgalom számára, biztos, hogy torlódás lesz. 

Bicskén tegnap este kezdődött a tíznapos Bicskei Napok rendezvénysorozat. A Kossuth téren ma 10-órától rendezik meg az utcai kosárlabda bajnokságot. Az 1-es főútról Bicskére behajtók számítsanak rendőri irányításra, esetenkénti torlódásra. 

A Tour de Tiszafüred kerékpáros túraverseny mezőnye 11.45 óra körül keresztezi a 33-as főutat Poroszló határában, a főút forgalmát néhány percre leállítják. 

Dunaújvárosból a ma 9 órakor rajtoló 25. Bringatúra útvonala: Dunaújváros Városháza tér, 6-os főúti körforgalom a vasútállomásnál – M6-os autópálya csatlakozó csomópontjain át – Nagyvenyim – Mezőfalva, Kisfaludy utca – Liget sor kereszteződés, és vissza. Befutó 12 órakor. A kereszteződésekben a mezőny elhaladásakor rendőrök állítják le a forgalmat. 

A Világharmónia Futás 2009 mai útvonala: Ajka – Kolontár – Devecser – Nemeshany – Káptalanfa – Gyepükaján – Csabrendek. Sümegnél 14 óra körül keresztezik a 84-es főutat, majd tovább futnak a Mihályfa – Szalapa – Türje – Zalaszentgrót – Zalabér – Pakod – Pókaszepetk útvonalon. Rajt 9 órakor, befutó 18 óra körül. A kísérő kocsikkal biztosított mezőnyt nem szabad megelőzni és a keresztirányú forgalmat időről időre leállítják. 

Javában tart a Drogmentes Magyarországért ország futás. A mai útvonal: Kecskemét – Katonatelep – Nagykőrös – Cegléd – Abony – Szolnok. A maroknyi mezőny és a kísérő kocsik mögött kisebb torlódás lehet, főleg a 441-es és 40-es úton és Szolnokon a Baross Gábor utcában várhatóan 9.40-től 16.10 óráig. 

A kamionstop ma este 10-kor kezdődik és holnap este 10-ig tart. 

A balatoni komp mától tovább közlekedik: Szántódról reggel 7-től este 8-ig, Tihanyból pedig fél 8-tól este fél 9-ig, óránként indítják.

Forrás: Magyar Közút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!