Dunaújvárosból tűnt el a günzburgi férfi, a rendőrség keresi

FMH - Eltűnt egy 78 éves günzburgi férfi, aki németországi lakhelyéről jött látogatóba Magyarországra családjához, barátaihoz, de Pécsre, ahol várták, már nem érkezett meg.

feol.hu

Horváth József eltűnése ügyében folytat eljárást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. A 78 éves férfi 2009.04.10.-én 20:30 óra körüli időben a Stuttgart - Budapest buszjáratra - mely másnap reggel 8:00 óra körül ért be a fővárosba - szállt fel, majd ment tovább Pécsre, ahol barátok várták. Oda azonban nem érkezett meg.

A Budapest - Pécs Pannon Volán buszjáratról Dunaújvárosban a Dózsa Mozi Centrum megállónál szállt le, majd később a Dunaújváros, Béke téri buszpályaudvaron látták, amikor eurót akart váltani. A fia elmondása szerint látták Sióagárdon is sétálni, de azóta életjelet nem adott magáról.
 
A férfi 170 cm magas, sovány testalkatú, ősz hajú, barna szemű, kb. 70 kg súlyú.
 
Eltűnésekor fekete színű siltes sapkát, kék színű széldzsekit, szürke színű mellényt, fehér színű inget, drapp színű nadrágot, valamint fekete színű félcipőt viselt. Egy 60x40 cm-es drapp színű bőrönd és egy vászonszatyor volt nála.
A rendőrség kéri, hogy aki a férfi hollétéről tud, vagy bármilyen információval rendelkezik vele kapcsolatban, az jelentkezzen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon a 25/510-510-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén.   
 
A férfi különös ismertetőjele: az orrának a jobb oldalán kisebb szemölcs van, valamint a hátgerincén műtéti heg látható - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!