Benzinkútról rabolt - keresik

FMH - Pénteken éjjel rabolt ki egy benzinkutat az a férfi, akit most a rendőrség keres. A biztonsági kamera felvételei alapján azonosítható lehet az elkövető.

feol.hu



A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2009. július 3-án 22:00 óra körüli időben a Székesfehérvár, Horváth István utca 6113/13 hrsz alatt lévő GP benzinkút üzletéből rabolt. Az álarcos férfi besétált, majd fegyverrel a kezében a pultban álló üzletvezetőt és másik két munkatársát a bevétel átadására szólította fel, ezután a kasszából eltulajdonította a teljes bevételt. Az ismeretlen elkövető ezt követően a Horvát István úton keresztül a Tóvárosi lakótelep irányába elhagyta a helyszínt. 

A tanúk elmondása alapján az elkövető személyleírása: 30 év körüli, 175-180 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű férfi. Az elkövetéskor világoskék koptatott farmernadrágot viselt melynek mindkét térde szakadt volt. Felső ruházata élénk kék színű ing vagy vékony dzseki, mely elől végig gombos, az elkövetéskor fehér színű „kínai” kopott műbőr sportcipőt , valamint egy kék színű körbe karimás szövet „horgászkalapot” viselt. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt, azonosításában segítségükre tud lenni, jelezze a Székesfehérvári Rendőrkapitányság 22-541-600-as központi számán, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok bármelyikét. 





Fotók: rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!