Balhé a füvön - a játékvezető a bokájára kapott!

Székesfehérvár - Elvesztette veretlenségét Szombathelyen a Videoton FC NB I-es labdarúgócsapata. Tanulságos mérkőzés volt, ami sajnos kiállításokkal, botránnyal ért véget.

Matók János

A Haladás vezetőedzője, aki végig a technikai zóna határán, néha az oldalvonal mellett kiabált torka szakadtából, mérkőzés közben még megúszta, hogy kiállítsák. Ám a 91. percben, amikor őt az időhúzásért felelősségre vonó Bódog Tamást ágyékon rúgta  - a tartalék játékvezető a bokájára kapott(!)- , a Hali technikai zónájába belépő (...?)  Bódoggal együtt Solymosi játékvezető már leküldte őket a pályáról. A találkozó után Csertői Aurél az incidensről nem óhajtott nyilatkozni, illetve csak annyit: "Ha a Fradi pályán én átmennék a másik zónájába, nem úsznám meg..." A mérkőzésről meg annyit mondott: "A futballban nincs igazság, de egy parádés meccsen, tele indulatokkal  a bajnokaspiráns ellen győztünk."
Hétfőn viszont már így nyilatkozott: "Állt a játék, amikor a pályára belépve instrukciókat adtam a játékosaimnak. A labda a lábamnál volt, mire egy vérben forgó szemű, hevesen gesztikuláló fehérvári vezető, Bódog Tamás nekem rontott, gusztustalan szavakkal illetett, a labdát követelte, közben pedig az édesanyámat szidta. Elkezdtem visszafelé sétálni a kispadunkhoz, Bódog követett..."
Aurél, hogy mi? Tessék megnézni a mérkőzés felvételét - ha még megvan Szombathelyen...-  , mert ez így a vakvágány tipikus példája!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!