Az utak vándorainak, a közlekedésről

FMH - Szerdán is lehetnek napi forgalomkorlátozó tényezők az utak mellett, az autósok ide kattintva előre tájékozódhatnak.

feol.hu

Az 1-es főúton Tatabányán az 52-es km-nél lévő körforgalmú csomópontban szegélyeket építenek, míg Almásfüzitő és Komárom, a 75–80 km között felújítják az útpályát, félpályás útlezárás mellett lehet közlekedni, jelzőőrök irányítják a forgalmat. Gönyű közelében a 106–115 km között kátyúznak, a munkaterületek mellett csak egy sáv járható. Győrben a 122–128 km között átépítik a Kardán úti és a Kossuth Lajos úti csomópontot, útszűkületre kell számítani.
 
 A 2-es főúton Dunakeszin a 20-as km-nél csomópontot építenek, félpályás útlezárás mellett jelzőőrök segítik a közlekedést.
 
 A 4-es főúton Újfehértó közelében, a 255–257 km között útépítők dolgoznak, a fél útpályát lezárják. Az ajaki és a fényeslitkei elágazás, a 313–323 km között utat építenek, útszűkület lassítja az előrejutást, illetve a kisvárdai elágazás közelében két helyen is jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

(Forrás, további információk: Magyar Közút)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!