Rendhagyó piaci fogadóóra volt az MSZP-s Iván Jánossal

Mór - Herczog Edit, az Európai Parlament képviselője után Iván János, a város önkormányzati testületének egyetlen szocialista tagja látogatott el a heti piacra. Állítólag Mesterházy is jönni fog.

B. Kiss László

Márciusban Herczog Edit látogatott el  a városi  MSZP szervezésében  a móri heti piacra, ma pedig  Iván János, a város önkormányzati testületének egyetlen szocialista tagja tartott  rendhagyó fogadóórát a pénteki piacnap alkalmával a bejáratnál. Májusban - mint megtudtuk tőle  -Horváth Andrást, az MSZP megyei vezetőjét várják ide, és   a tervek szerint  Mesterházy Attila, a  párt elnöke is eljön majd a móri piacra.

Kérdésünkre válaszolva Iván János elmondta: a piacon többen is osztották a tervezett új buszpályaudvar helyével kapcsolatos véleményét, miszerint a létesítmény számára a jelenlegi belvárosi  helyszín lenne a legideálisabb. 

Mint arról már hírt adtunk, a móri képviselő-testület -  megváltoztatva korábbi döntését - a  régi mentőállomást jelölte ki a tervezett új buszpályaudvar helyéül.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!