Kilencen pályáztak eddig a Vörösmarty Színház igazgatói posztjára

Április 4-én, szerdán éjfélkor lejárt a Vörösmarty Színház igazgatói posztjára kiírt pályázat határideje. Eredményes eljárás esetén augusztustól lehet új igazgatója a fehérvári művészeti intézménynek - számol be honlapján a város.

feol.hu

Legutóbb januárban hallgatták meg a színházigazgató-jelölteket rendkívüli közgyűlésen, ám Székesfehérvár közgyűlése akkor sem hozott döntést, februárban pedig új pályázatot írt a Vörösmarty Színház vezetésére. Az igazgatói posztra az alábbiak pályáztak eddig: Bata János, Kamondi Zoltán, Kárpáti Norbert, Kuna Károly, Mihályi Győző, Réthly Attila, Romvári Gergely, Seregi Zoltán, Szikora János - olvasható a város honlapján.

A pályázatokat szakmai előkészítő bizottság értékeli és véleményezi, és meghallgatást is tartanak. A közgyűlés májusban tárgyalhat a pályázatokról, az új igazgató pedig megválasztása esetén augusztustól töltheti be tisztét.

Ha postán még érkezik be pályázat, azt is közzéteszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!