Közösen emlékeztek az elmúlt évtizedekre

Székesfehérvár - A találkozók, a találkozások napja volt pénteken a jubiláló Hétvezér Általános Iskolában. Az intézmény volt pedagósusai és egykori tanulói is eljöttek a randevúra.

B. Kiss László


Alapításának 30. évfordulóját ünnepli az idei tanévben a  székesfehérvári Hétvezér Általános Iskola. A jubileumi programok már szeptemberben elkezdődtek, az eseménysorozat csúcspontját az április 23-án, a Vörösmarty Színházban rendezendő gálaműsor jelenti majd. Az ezt megelőző pénteki és szombati napokon pedig   stílszerűen  honfoglalósdit játszanak majd: jurta épül ekkor az iskolaudvaron, melyet nomád vitézek népesítenek be. Az iskolában pénteken tartott találkozóra hivatalosak voltak  az intézmény nyugdíjas pedagógusai, és később egykori diákok is érkeztek. Az emlékek fölelevenítését az összegyűjtött  régi osztálytablók másolatai segítették,  s a jeles alkalommal vendégkönyvet is nyitottak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!