Kitüntetett lánglovagok

FMH - A belügyminiszter és az országos katasztrófavédelmi főigazgató is adott át kitüntetéseket, elismeréseket az ünnep apropóján. A kitüntetettek között vannak Fejér megyeiek is.

Zsigó Ferenc

Pintér Sándor belügyminiszter a téli rendkívüli időjárási viszonyok során végzett kiemelkedő munkája elismeréseként a Rendkívüli Helytállásért Érdemjel arany fokozatát adományozta Udvardi János tű. századosnak, a Székesfehérvári Polgárdi Védelmi Kirendeltség kirendeltségvezetőjének. A Rendkívüli Helytállásért Érdemjel ezüst fokozatát adományozta Miklós Krisztián tű. zászlósnak, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének.
 Bakondi György tűzoltó altábornagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként soron kívül előléptette tűzoltó századossá Kovács István tű. főhadnagyot, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadóját.  Tanácsosi címet adományozott Kaposvári Erikának, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csoportvezetőjének és Tolnai Istvánnak, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főelőadójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!