Kitüntetés Fejér megyeieknek az ünnep alkalmából

Budapest - Az ünnep, március 15-e alkalmából a Vidékfejlesztési Minisztériumban kedden kitüntetéseket adtak át Fejér megyeieknek is.

Szabó Zoltán

A Magyar Érdemrend Lovagkesztjét  a tordasi Németh Ildikó, a Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgató-helyettese, a művészeti iskola vezetője  vehette át, kiemelkedő népművészeti munkásságáért, a magyar nép hagyományának ápolásáért, terjesztéséért, színpadra állításáért. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét  Právetz Antal, a Csákvári Erdészet igazgatója  kapta, az erdő-és  vadgazdálkodás összehangolása, az  utánpótlás-nevelés területén végzett munkájáért. Vértes Tibor,   az Agárdi Pálinkafőzde Kft. ügyvezető igazgatója Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést  kapott a minőségi pálinka hazai és nemzetközi piacokon történő elismertetéséért. Ujhelyi Imre Díjjal  ismerték el  Konrád Istvánné  óbarki gazdálkodót, a Magyar Piac Szövetkezet elnökét az őstermelői tevékenység megújítása érdekében végzett munkája elismeréseként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!