Igazoltatás után börtön

Címkék#börtön#bv

FMH - Több körözött személlyel szemben intézkedtek kedden a Fejér megyei járőrök. Volt, akit elfogatóparancsa alapján gyanúsítottként hallgattak ki, de akadtak olyanok is, akiket BV intézetbe szállítottak.

feol.hu

A dunaújvárosi rendőrök kedd hajnalban a Papírgyári úton intézkedtek egy 36 éves dunaújvárosi férfi ellen, akinek a Székesfehérvári Törvényszék BV Csoportja elővezetését rendelte el.   

Kora reggel a fehérvári rendőrök a Csíkvári úton vontak ellenőrzés alá egy 39 éves szekszárdi férfit. Amikor adatait leellenőrizték, kiderült, hogy a Fejér Megyei Bíróság BV Csoportja körözést adott ki ellene. A férfit így a járőrök elfogását követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahonnan a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították át.

A fehérvári körzeti megbízott a délelőtt folyamán az Alba Plaza épületénél vont ellenőrzés alá egy fiatalembert. A 22 éves fehérvári férfiről igazoltatása során kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés miatt körözését rendelte el. Így a férfit a KMB-s előállította a kapitányságra, ahol a Forrónyom gyanúsítottként hallgatta ki, majd ezt követően szabadon engedte.

Móron, az Illés utcában vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy Citroen személygépkocsit, amit egy 30 éves budapesti férfi vezetett. A gépkocsi ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy a jármű érvényes felelősségbiztosítással nem rendelkezik. Amikor a férfi adatait is leellenőrizték a nyilvántartóban, kiderült, hogy körözés van ellene érvényben. A Fővárosi Bíróság BV Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene, és őrizetbe vételét rendelte el. Így a járőrök elfogását követően előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol megtörtént őrizetbe vétele. A gépkocsi felelősségbiztosításának hiánya miatt a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek ellene - számolt be az esetekről Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!