Az M7-es mellett bolyongott egy eltűnt férfi, az utolsó pillanatban találták meg

Székesfehérvár - Egy ötven éves mezőszentgyörgyi férfi eltűnését jelezték hétfőn reggel a Fejér Megyei Szent György Kórházból. A rendőrök órákon át nagy erőkkel keresték az illetőt, félő volt, hogy későn találnak rá ebben a nagy hidegben.

feol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő tájékoztatott arról: a kórház kora reggel értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy egyik osztályukról engedély nélkül eltávozott egy 50 éves férfi, aki egyébiránt kezelt pszichiátriai beteg is. Az időjárási körülményekre tekintettel a szolgálatban lévő közterületi és bűnügyi állomány haladéktalanul megkezdte az eltűnt férfi felkutatását. A nagy erők bevonásával folyó keresés délelőtt tizenegy óra előtt nem sokkal fordulóponthoz ért. Állampolgári jelzés érkezett ugyanis a rendőrség ügyeletére, e szerint az M7-es autópálya Budapest felé vezető pályaszakasza mellett, a kerítésen kívül egy hiányos öltözetű férfit látnak bolyongani a szántóföldön. A járőrök kiérkezésekor a férfi már a földön feküdt, nem tudott lábra állni. A segítségére siető rendőrök közül az egyik átmászott a kerítésen, talpra állította a férfit és sétáltatta, hogy eszméleténél maradjon. Miután sikerült egy közeli átjárónál a kerítésen átsegíteni, a járőrautóban pokrócba csavarták a mentősök helyszínre érkezéséig. A teljesen kihűlt, átfagyott férfit ellátásra kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!