Minősített közművelődési intézmény lett az MMK

Székesfehérvár - Kiemelkedő közművelődési minőségfejlesztő munkájáért a Fejér Megyei Művelődési Központ - Művészetek Háza elnyerte a Minősített Közművelődési Intézmény címet.

Gábor Gina

 Az erről szóló dokumentumot az intézmény képviseletében Juhász Zsófia  január 19-én veszi  át  a Nemzeti Erőforrás Minisztérium miniszterétől Budapesten, a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A   Minősített Közművelődési Intézmény címet - amelynek  viselésére három évig lesz jogosult az intézmény - pályázaton nyerte el az MMK. A pályázat célja az volt, hogy  minőségfejlesztésre ösztönözze a közművelődési intézményeket. A pályázók önértékelési adatainak megalapozottságát  és a minősítési követelmények teljesülését helyszíni szemlén vizsgálták a minősítő bizottság auditorai, akik a Fejér megyei művelődési központot információs, közművelődési szakmai tanácsadói és szolgáltatói munkájáért, valamint táborszervezői  tevékenysége alapján javasolták a cím viselésére. A bizottság tett javaslatot a miniszternek a cím adományozására.

Az MMK honlapja ide kattintva érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!