Balesetet okozott, majd segítség nélkül elhajtott

Nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak az az autós, akinek megtalálásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri. A balesetben a biciklis elesett, az autós segítség nélkül elhajtott...

feol.hu

A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy olyan fehérvári közlekedési baleset ügyében, ahol az okozó gépkocsi vezetője elhajtott a helyszínről: 2012. január 4-én 17 órakor ismeretlen személy közlekedett az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival a 7-es számú főúton Székesfehérvár felől Szabadbattyán-Emmaróza irányába.

Az ismeretlen gépkocsivezető a 7-es számú főút és a 7-8-as számú főút kereszteződésénél balra kanyarodott a Székesfehérvárt elkerülő útszakaszra, azonban információink szerint nem adott elsőbbséget a vele szemben a Szabadbattyán-Emmaróza irányából a Székesfehérvár irányba közlekedő kerékpárosnak. A közlekedési baleset során a kerékpárral közlekedő személy elesett.

Ezt követően a baleset helyszínéről a gépkocsi vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Kérik, hogy aki a balesetet látta, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát a 22/541-600-as telefonszámon! Bejelentés tehető továbbá a 107-es és a 112-es segélyhívószámok bármelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!