Tűzoltók mozgalmas hétvégéje

Székesfehérvár - A hosszú hétvége alatt összesen tizenegy esetben riasztották a fehérvári tűzoltókat.

feol.hu

Október 29-én, szombaton 00:00 óra és november 2-a, szerda 6 óra  között összesen 11 esetben riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Vasárnap Székesfehérváron a 8-as elkerülő út melletti kiserdőben egy hajléktalanok lakta bódé gyulladt ki. A helyszínen a 2x3 méter alapterületű építmény teljes terjedelmében égett. A tűzben a bódé megsemmisült, személyi sérülés nem történt. A tüzet feltehetőleg egy égő gyertya okozta, amellyel világítottak. Hétfőn elsőként reggel Pázmándra, egy közlekedési balesethez vonultak a tűzoltók.

Pázmándon a Fő úton egy Fiat Punto személygépkocsi az út menti árokba hajtott, majd fejtetőre borult. A balesetben egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. A Fiatot a tűzoltók állították kerekeire, majd áramtalanították a járművet. A műszaki mentésben a Pázmándi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is részt vettek.

Vasárnap Székesfehérváron, a Fiskális úton is a tűzoltók segítségét kérték; egy aknafedél felhasította egy kisteherautó üzemanyagtartályát, amelyből ömleni kezdett az üzemanyag.

November 1-je, mindenszentek ünnepe nyugodtan telt. Székesfehérváron és a működési területhez tartozó 34 településen tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

November 2-án, szerdán hajnalban egy órán belül 3 égő szemetes konténernél avatkoztak be a tűzoltók. Elsőként a József Attila utcában a Skála Áruháznál, majd a Sarló utcában, ahol egymástól körülbelül 100 méterre égett két hulladékgyűjtő - tudta meg az fmh Bisztricz Anettől, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivőjétől.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!