Pályázat az újonnan nyíló múzeum nevére

Székesfehérvár - November 14-ig, azaz hétfőig lehet benyújtani a pályázatokat az új fehérvári játék- és mesetörténeti múzeum elnevezésére. Érdemes kreatívnak lenni, hiszen a fődíj százezer forint. Eredményhirdetés 19-én, szombaton lesz a Hiemer-házban.

feol.hu

A tervek szerint 2012-ben nyitják meg az új játék- és mesetörténeti múzeumot, amely a Moskovszky-család játékgyűjteményét, a Fehérvári Babaház anyagát, illetve Réber László grafikus, könyvillusztrátor hagyatékát fogadja be a Hiemer-házban. A létesítmény elnevezésével kapcsolatban a Városi Képtár-Deák-Gyűjtemény hirdetett pályázatot, melyre bárki jelentkezhet. Az ötleteket, javaslatokat november 14-én (hétfőn) éjfélig lehet beküldeni írásban a [email protected] e-mail címre, „Tárgy: névpályázat” megjelöléssel. A jelentkezők levelet is küldhetnek az intézmény címére: 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. Ez esetben a pályázó nevét, elérhetőségét külön zárt borítékban kell elhelyezni! A pályázat fődíja 100.000 forint, az eredményhirdetésre november 19-én, szombaton, a Hiemer-ház házasságkötő termében megrendezésre kerülő játéktörténeti konferencián kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!