Mihez kezd Brad Pitt 50 évesen?

Nagy port vert fel hétfőn, hogy Brad Pitt egy ausztrál tévécsatornának úgy fogalmazott: 50 évesen - vagyis három év múlva - felhagy a színészi munkával.

MTI

Visszakozott szöuli látogatásán kedden Brad Pitt: az amerikai filmcsillag közölte, nem szabott meg pontos határidőt arra, hogy mikor vonul vissza a színészi pályától.
Nagy port vert fel hétfőn, hogy a híresség egy ausztrál tévécsatornának úgy fogalmazott: 50 évesen - vagyis három év múlva - felhagy a színészi munkával. A dél-koreai fővárosban tartott sajtótájékoztatóján viszont azt mondta, hogy nem akarja elhagyni a filmipart, de egyre inkább a producerkedéssel foglalkozna.
   
"Nem határoztam meg pontosan a 'lejárati időmet'. De annyit mondhatok, meglehetősen élvezem a producerkedést" - jelentette ki a színész, aki a Pénzcsináló című filmjét népszerűsíti Dél-Koreában. Hozzátette, hogy az "összetettebb sztorik érdeklik, azok, amelyek elkészítése nehézségekbe ütközhet a filmipar jelenlegi rendszerében".
   
A filmcsillag először utazott Dél-Koreába, ahol csütörtökön mutatják be új filmjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!