Fejbe rúgta a benzikutast egy férfi

Fejér megye - Könnyű sérüléseket szenvedtek többen is az elmúlt napban történt bántalmazások során. Egy benzinkutas egy férfival és egy nővel került összetűzésbe, egy férj feleségét ütötte, két fiatal összeveredekett, egy sörözőben pedig szintén tettlegességig fajult a vita.

feol.hu

A fehérvári rendőrök illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy eljárás is indult bántalmazás miatt. Az esetek következtében a sértettek könnyen sérültek, de sok esetben csak a véletlenen múlt, hogy nem lett nagyobb baj – fogalmazott R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő szombaton.

A 7-es főút mellett lévő töltőállomáson pénteken este egy férfi és egy fiatal nő került összetűzésbe a kutassal. A kútkezelő az időközben távozó két személy után hajtott autójával, majd amikor ismét összeszólalkoztak, a páros férfi tagja fejbe rúgta a kutast, aki egy fadarabbal vágott vissza. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. Az érintettek kihallgatása és a körülmények tisztázása még reggel is folyamatban volt.

Soponyán egy férj ütötte meg a feleségét, miután összevesztek. Az asszony sérülését nyolc napon belül gyógyulónak ítélte az orvos. A férjet előállították a rendőrök, ideiglenes megelőző távoltartó határozatot hoztak vele szemben. Ennek értelmében legalább 72 óráig nem mehet felesége közelébe, különben szabálysértési őrizetbe veszik.

Sárkeszin, a Dózsa György utcában egy 19 éves hajmáskéri és egy 21 éves helybéli fiú verekedett össze. Az ügy egy ember kérte a rendőrök intézkedését éjjel tíz óra után, s a két fiatalt a bejelentés nyomán még a helyszínen fogták el a rendőrök.  A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. A fiúk a kölcsönös bántalmazás következtében könnyen sérültek.

Szombat hajnalban a Palotai út egyik sörözőjébe kértek intézkedő járőröket. A megállapítás szerint előzetes szóváltást követően egy 38 éves férfi ököllel ütött meg egy 30 éves férfit. A bántalmazót a helyszínen fogták el egy rendőrök, a nyomozók vizsgálják a bántalmazás körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!