Esély bolttal, adományokkal az élhetőbb városért

Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club Székesfehérvár lakóival együtt közösen kíván fellépni és cselekedni, hogy a város élhetőbb, biztonságosabb, család- és gyermekbarát legyen. A közös cél érdekében életre hívták az Esély boltot.

Országos Sajtószolgálat (OS)

Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club az Esély program keretén belül közösen hozta létre az Esély boltot, ahol a lakosság Esély kártyákat vásárolhat. Az Esély bolt mobilitásának köszönhetően nem csak egy helyszínen fogadja majd az érdeklődőket. Székesfehérvár számos pontján találkozhatnak az emberek az Esély bolttal. A vásárló elmondhatja, hogy ő mit tart a legfontosabb támogatandó területnek, és az öt, Székesfehérvár által leginkább támogatni kívánt terület közül mire szeretné, hogy költsék az adományát. A kártyák megvásárlásából származó adományokat az alapítvány az éppen aktuális negyedévben célul kitűzött terület fejlesztésére fordítja. A begyűjtött adományok a kampány után azon személyekhez kerülnek, akik az adott területek fejlesztésében illetékesek (pl. a gyermekétkeztetésre adományozott összeg a polgármesterhez, a közbiztonságra adományozott összeg a rendőrkapitányhoz, stb).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!