Önbíráskodás - a tartozás fejében két mobiltelefont vett el egy férfi a sértettől

Vélt vagy valós tartozása fejében mobiltelefont zsákmányolt egy férfi Vereben, a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

feol.hu

 Vasárnap délelőtt egy verebi asszony kért rendőri segítséget családi házukhoz. Elmondta, hogy megjelent nála egy általuk ismert férfi és arra való hivatkozással, hogy a férje tartozik neki egy korábbi fűrészvásárlás okán, tízezer forintot kért tőle. Mivel nem tudta odaadni neki a kért összeget, a férfi kivette a kezéből a saját és a férje telefonját, amit azért kapott fel a nő az asztalról, hogy rendőrt hívjon. A férfi ezt követően a két mobiltelefonnal, amelynek értékét a sértett 25 ezer forintban adta meg, távozott a verebi ingatlanról.

A nő férje nem sokkal ezt követően ért haza. A hallottak alapján értesítette a Gárdonyi Rendőrkapitányság ügyeletét. A járőrök a házaspár által ismert férfi pázmándi lakására mentek, ahol a férfi elismerte, hogy ő vitte el a két telefont a vélt vagy valós tartozás fejében.

Előállítását követően önbíráskodás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a gárdonyi nyomozók. A vele szemben megindított büntetőeljárást tovább folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!