Két nő által szeretett társára irigykedett egy hajléktalan, az ügyből verekedés lett

Dunaújváros - Két hajléktalan keveredett szóváltásba, mert egyikük megirigyelte, hogy a másik két nő szerelmét is bírja, szerinte érdemtelenül. A tetemes mennyiségű elfogyasztott alkoholtól is fűtőtt felek közül végül mindkettő kórházba került.

feol.hu

A mentőszolgálat diszpécsere szerdán négy óra után jelezte a rendőrség ügyeletének, hogy Dunaújvárosban a Duna sor 15. számú épület mögötti parkos területen két férfi szóváltásba keveredett. A megállapítás szerint a vita az elfogyasztott tekintélyes mennyiségű szeszesital mellett irigységből fakadt. Az egyik hajléktalan férfi azt sérelmezte, hogy a másik hajléktalan férfi érdemtelenül mondhatja magáénak egyszerre két nő szerelmét is. A kialakult szóváltást tettlegesség követte, amelynek következtében az irigyelt férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A mentők ellátásra kórházba vitték.

A helyszínre küldött járőrök a bántalmazót előállították, de röviddel ezután biztonsági intézkedésként kórházba vitték, mivel ittassága miatt öntudatlan állapotba került. Az esettel kapcsolatban egyik férfi sem volt kihallgatható állapotban, adatokkal a tanúk szolgáltak – számolt be az esetről csütörtökön R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!